среда, 15. јул 2015.

Šta nosim od šminke na more #2015**

Ćao drugari, dobrodošli na moj blog. :)

Prošle godine sam pisala na drugom blogu šta nosim od šminke na more klik ovde. Post je vrlo čitan i nadam se da je mnogima pomogao. Ja sam tada tek par meseci vodila blog i iskreno nisam imala toliko šminke. Količina je slična i mislim da je to to, nema potrebe više nositi, samo zavisi ko šta voli. Neko voli ajlajnere, pa će njih nositi, ja ih ne volim. Neko voli više sjajeve od ruževa, itd., svi smo mi različiti.
Ja neću izlaziti svako veče, i uglavnom ću šminku nositi u šetnji uveče. Za plažu se ne šminkam.

Pa da počnemo. :)
Neseser je isti kao prošle godine, to mi je neseser za šminku za putovanja. :) Dobila sam ga u nekom setu sa Fa prizvodima.




Krenućemo od lica. Odlučila sam se za jednu podlogu i jednu toniranu kremu. Podloga je Oriflame Giordani tan-enhancer. Nju sam nosila i prošle godine na letovanje. Tamna je, pa mogu da je koristim samo leti. Ovo je kao neki laganiji puder, srednje prekrivenosti, sa blagim sjajem, baš za leto. 
Nivea perfect skin fluid koristim dosta u poslednje vreme, dobar je, fino ujednači ten, ima spf 15 i mislim da će super poslužiti. Pisala sam o njemu kod drage Šmizletine, ali imamo nekih problemčića, pa post trenutno ne možete da viditi.
Kod  Nikkie sam videla da ona kao bazu za šminku koristi Nivea men balzam posle brijanja. Ja sam ovaj dobila na nekom ženskom sajmu u tc Delta City i stvarno deluje! Još je ovaj fresh, pa lepo i hladi. :) Onaj muški miris odmah ispari, ne brinite.  Recenziju pogledajte ovde.


Za fiksiranje šminke nosim Essence mountain calling, jer je transparentan, bele je boje pa ne brinem da li je presvetao kad pocrnim. Inače je sjajan proizvod.
Alverde bazu za senke sam nosila i prošle godine. Nikako da je potrošim jer je tubica ogromna. O njoj sam pisala ovde.
Oriflame 3u1 korektor sam koristila i prošle godine. Ostale su mi zelena koja prekriva crvenilo i ova kaao kajisija koja može da se koristi i za podočnjake, ali ja sam je namenila za sitne nepravilnosti.
Nosim i moj Aura Correct me o kome ste mogli ranije da čitate ovde


Dalje, nosim moje novo Essence rock out!! 01 rumenilo. Skroz je zanimljivo i mislim da je super izbor za more.
Sada i ja imam trio - rumenilo, bronzer i highlighter. Avon 3u1 sam kupila bukvalno pre par dana i samo ga isprobala. Mislim da je sjajna stvar za putovanje. Bronzer je umeren, kao i highlighter tako da sam vrlo zadovoljna kako izgleda. Videćemo kakav je kad ga malo isprobam. Miriše kao i one glow kuglice, što je veliki plus. :)
Avon paleta za obrve je tu da popunim obrve. Htela sam da ponesem moju mocha latte paletu iz avona, imam jednu nijansu koju koristim za obrve, ali je ostala samo ta nijansa, a ona paleta je veća od ove i još nema voska, pa sam se odlučila da ponesem ipak ovu koja je baš za obrve.
Šljokice za lice i telo iz body shopa obožavam. Lepo mirišu, vočkasto, i super su mi i za lice i za telo. Nosim ih uvek na letovanje.


Prelazimo na oči. Ove godine imam više senkica, ali su uglavnom neke neobične boje. Ovakve boje nemam prilike da nosim u Beogradu, pa mislim da je more idealna prilika da ih malo isprobam.
O Essence senkicama sam pisala ranije klik ovde.  Good girl BAD GIRL. Moja paleta je u broju 02, Once I was an angel. Najviše sam je ponela zbog ove pink, mislim da je sjajna kada malo dobijem boje.
Beach Cruisers. Moje nijanse su, 01 life is a beach i 03 girls just wanna have sun!. To su one senkice koje su drugačije kad se nanose suvom četkicom, a drugačije mokrom. Mislim da su sjajne za leto.
Avon paleta je neka limitirana, nema je već dugo, a ja je i imam dugo. Ugavnom sam koristila krem i zlatnu, ljubičastu bukvalno nikada. Ova paleta mi se dopada jer ipak ima tri umerene boje, pa je super i za neutralan izgled.
Ovo što vidite u plasitčnom tankom pakovanju je tester Rimmel Smokey Purple palete. To mi je umerena varijanta, a tanka je pa je zgodna za nošenje.
Avon extra lasting je pun pogodak, ovih dana uglavnom samo nju i koristim, pa se nadam da ću je fino koristiti i na moru.


Što se maskara tiče, trebalo je da ponesem samo Too faced better than sex, ali mi deluje da je pri kraju, pa sam ponela i ovu Avon super extended winged out. Prvo ću potrošiti too faced maskaru, pa onda prelazim na avonovu.



Što se usana tiče. Odlučila sam se za 4 ruža i tri sjaja za usne. Sjajevi su iz Avona, rozi je Super Shock,  a nude je Plum Pout. Nudi mi je praktičan, a ovaj roze je nekako super jer može da se dozira.
Ruževi su Aura Matte 601 koji mi se ne dopada kada nosim samo njega, presvetao je, ali je super kao baza za druge ruževe, ili da ublaži neki drugi ruž, preko. Najviše ga kombinujem sa ovim Avon Extra lasting ružem.
Tu su još dva Avon ruža iz kolekcija Seduction i Indulgence. 
 Od olovaka sam ponela redom:
Avon pink olovku, essence sun kissed (ovo je olovka za oči, ali meni više odgovara za usne), avon ljubičasti krejon (takođe koristim za usne), oriflame kremastu olovku za oči - crne boje, sa sitnim šljokicama.
Na poslednjoj slici vidite i oriflame kohl olovku, za unutrašnjost oka i essence olovku za usne u broju 06.



Sa priborom sam realna. Tu je naravno rezač iz avona. Od četkica nosim Avon kosu četkicu za bronzer, zatim Avon četkicu za rumenilo, Oriflame sunđer koji ću koristiti za nanošenje podloge, korektora i kamenog pudera. Za oči sam ponela tri četkice - oriflame četkicu za blendanje, aura četkicu za nanošenje koja ima dve strane, širu  i užu i aurinu kosu četkicu koju ću koristiti za neke detalje i za obrve. O Avon četkama čitajte ovde, a o Aura četkicama ovde.



Samo bih da napomenem da ja na moru ostajem više od mesec dana, možda bih manje šminke ponela da je kraći put.

Šta od šminke vi nosite na more?
Da li mislite da sam ja preterala ili sam umerena?

Hvala na čitanju. :)

5 коментара:

  1. Анониман16. јул 2015. 12:55

    Ima bas finih komada sminke zaista,mada za moj ukus to je bas previse sminke za more. Puder mislim da ne treba na moru jer se ionako dobije preplanuo ten a i koza treba da odmori. Narocito glasam za avon senke,korektor 3 u 1 nivea fluid koji je vrhunsk.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Znam. Uvek ponesem vise jer Nekako duze ostajem a obicno ne koristim pola. Vidi post od prosle godine
      :)

      Избриши
  2. jel mozes detaljnije utiske da preneses o ovom avonovom kompletu 3u1 (bronzer,posvetljivac i rumenilo) , dvoumim se dal da ga kupim

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...