субота, 8. април 2017.

Max Factor Smooth Miracle prajmer za lice*

Dragi moji, dobrodošli na moj blog. :)
Danas vam pišem o proizvodu koji testiram od kada sam ga dobila, a to je pred dve nedelje. Koristila sam ga skoro svakog dana i mislim da sam upotpunila svoje utiske, pa sam rešila da ih prenesem vama.

Jedan od sponzora Serbian Bloggers Day drugog okupljanja bio je i Max factor od koga smo dobile nekoliko proizvoda. (ako vas zanima kako smo se provele na ovom okupljanju i ko je sve bio prisutan, pogledajte moje utiske ovde).

Od Max Factor-a smo sve dobile iste proizvode, a to su ujedno i noviteti: Smooth Miralce prajmer za lice, Matte karmin u nijansi 30 desire, Universal lip lajner i 2000 calorie curl addict maskaru. Ostale proizvode takođe testiram, pa ćete i o njima čitati uskoro.



Prajmer dolazi u plastičnom pakovanju sa pumpicom od 30ml. Pumpica je kvalitetno urađena i proizvod izlazi u maloj količini, taman da se ne pretera. Dopada mi se ovakav način aplikacije jer je vrlo higijenski i praktičan.
Miris je nekako neutralan, mada me pomalo podseća na mirise nekih tečnih pudera koje sam koristila. Verovatno jer se neki sastojak poklapa.



Ovaj prajmer ima izgled kao krema za lice i potpuno je beo. Lako se nanosi, ali ne hidrira potpuno kao neka krema, što mu i nije zadatak, svakako. Sadrži silikone u sebi, ali očigledno u manjoj količini jer pri dodiru ne osećam onako silikonsku teskturu, kao kod silikonskih prajmera. Potrebna je mala količina proizvoda, jer manje je više, kao i kod svih prajmera. Zbog tog izgleda kreme sam prvog dana malo više stavila, ali zaista nema potrebe. Proizvod ne matira lice.


Proizvođač kaže:
 "Max Factor Smooth Miracle Primer sa hidratantnom formulom koja trenutno izglađuje teksturu kože, ovaj primer omogućava ravnomerno nanošenje tečnog pudera koje transformiše kožu i pruža joj zdrav i mladalački izgled. Kombinujući revolucionarnu formulu Smooth Miracle Primera sa tečnim puderom kao što je Miracle Touch Foundation, koji je specijalno razvijen za žene sa kožom neujednačenog izgleda, postiže se glatka podloga i bespreran krajnji rezultat.  Formula sadrži silikonske elastomere mekog fokusa i čestice s efektom mekog fokusa koje popunjavaju grube površine i optički ublažavaju vidljivost tankih linija, bora i drugih nesavršenosti. Takođe, sadrži sastojke kao što su glicerin, niacinamid i N-acetil glikosamin koji hidriraju i hrane kožu, pružajući joj neverovatno glatku površinu. Moćni antioksidanti kao što su vitamin E, niacinamid, pantenol i zeleni čaj, deluju u sinergiji i daju svoj doprinos zdravoj koži mladalačkog izgleda."
Meni ovaj prajmer potpuno odgovara. Zagladi lice, umanji pore, produži trajanje tonirane kreme ili pudera, nekako celokupna šminka duže traje. Radi sve što obećava. Dopada mi se jer nije pun silikona, a opet lepo zagladi sve. Nastaviću da ga koristim redovno.

Ovaj prajmer, koliko sam imala prilike da vidim po drogerijama košta oko 2000 dinara. Ovakvi proizvodi se brzo troše, pa vredi izdvojiti novac, ili sačekati neku akciju i sniženje. Prajmer može dosta da pomogne da šminka izgleda lepše i traje duže.



Kakve prajmere vi volite? Ako ste isprobale ovaj, pišite mi vaše utiske. 

Na Serbian Bloggers Day fb stranici traje nagradna igra u kojoj možete osvojiti ovaj prajmer, kao i ostale Max Factor novitete. Igramo se do 14.04., pa vas pozivam da se prijavite.


Hvala na čitanju!


*Ovaj proizvod sam dobila na poklon od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

4 коментара:

  1. Odlicna recenzija :) volim ovakve proizvode i uvek sam u potrazi za savrsenim prajmerom. Ovom je cena malo jaca pa ne znam da li cu ga probati :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. U pravu si, ne znam da li bih ga sama kupila, ipak ne bih mogl da se lako odlučim da ga probam. ALi moram da kažem da vredi taj novac, jer je dobar, a i ovakvi proizvodi dugo traju. Bilo bi idealno kada bi mogla da ga isprobaš, tako da budeš sigurna da li bi tebi odgovarao. :)

      Избриши
  2. Imam jako suvu kozu i puno problema da nadjem cak i kremu koja mi odgovara. Koristila sam dugo Roc-ove kreme, dok nisam sasvim slucajno probala ovaj prajmer od sestre. Ne koristim ga zbog pudera, vec kao zamenu za kremu i odusevljena sam

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da Vam se dopada. Moja koža ide od normalne ka suvoj, i ovaj prajmer mi nije nekako dovoljan, kao krema, ali je odlična dodatna zaštita. Pozdrav

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...