понедељак, 6. април 2015.

Aura Correct Me korektor 301 Vanilla

Kako vodim blog Anin Avon Kutak, rešila sam da neke postove koji nisu fokusirani isključivo na Avon prebacim ovde, na moj novi blog. Mislim da će tako neki postovi dopreti i do čitaoca koji nisu zainteresovani za Avon i nadam se da će vam se dopasti. Post je objavljen 27.12. i možete ga pogledati ovde.

Ovo je korektor namenjen prekrivanju podočnjaka i nepravilnosti na koži lica.
Ono što me oduševljava kod kompanije Aura je da izbacuju stalno novitete zadnjih meseci i da imaju odlične, zanimljive, kvalitetne i pristupačne proizvode. Moram priznati da sam pre ovog korektora koristila samo četkice i lakove za nokte, ali sada će se to promeniti, planiram kupovinu još nekih proizvoda.

Pakovanje je isto kao kod Matte tečnih ruževa. Na pakovanju se nalazi i zaštitna nalepnica, da budemo sigurni da niko nije pre toga koristio proizvod, što je veliki plus. Pakovanje ima 7ml, a proizvod košta 435din u dm drogerijama.
Korektor dolazi u 6 nijansi, koje nisu poređane redom po tonalitetu, a detaljnu recenziju svih nijansi pročitajte kod blogokoleginice sa bloga SuperNova kozmetika klik.
Po preporuci pomenute blogokoleginice, ja sam se odlučila za nijansu 301 Vanilla, mada sam se dvoumila da li da uzmem tu ili nijansu 302 Pastel Beige. Korektor koristim isključivo za podočnjake.
Korektor se nanosi aplikatorom, sličnim onim na sjajevima za usta, ali je lepo zasečen i vrlo pogodan za nanošenje. Mislim da će lepo moći da se iskoristi i ceo proizvod. Javljam utiske oko toga kad dođem do kraja. Mada ko zna kada ću ga potrošiti, znate da ovi korektori traju i traju. Ja ga već intezivno koristim oko 3 meseca, i mislim da ni do pola nisam došla.Nemam neke ogromne podočnjake, ali u poslednje vreme često koristim korektore jer ipak podočnjaci su tu, u maloj meri, ali su tu. Ranije sam zamišljala kako je za podočnjake i za ostale nepravilnosti dobro koristiti isti korektor, ali sada striktno imam korektor za podočnjake i korektor za nepravilnosti.
Struktura ovog korektora je srednje gustine, nekako kad se nanese dovoljno je lagan, a opet ne curi, već normlano prijanja na kožu. Izuzetno se lako blenda i razmazuje, brzo je kako treba. Koristm ga tako što ga nanesem na regiju ispod oka, a zatim nekad četkicom, a nekada pristima razmažem i utapkam lepo da se sve sjedini.

Boja ovog korektora je dosta svetla, sa žućkastim pod tonom i meni super odgovara za podočnjake. Prekrije ih, a opet nekako posvetli taj deo.
Ovaj korektor se ne uvlači u borice! Od kada sam ga kupila, koristim ga skoro svakog dana i stvarno nisam primetila da se bilo kad uvukao. Postojanost je vrlo dobra, traje bukvalno celog dana (fiksiram ga puderom u kamenu), ako ne pipate taj deo. Ja često umem mahinalno da protrljam taj deo lica i sl., ako ste takvi ne garantujem da se neće skinuti. Vrlo je lagan, ne oseća se na koži, što je još jedan veliki plus. 


Ova nijansa meni baš otvori pogled, posvetli mi taj deo ispod oka, tako da daje neku svežinu mom licu. Mislim da je ovo najidealnija nijansa ikada za mene. Baš sam pogodila u odabiru.
Moj zaključak je da je ovo odličan korektor za podočnjake, po pristupačnoj ceni (oko 400 din) i savetujem da ako imate priliku nabavite ovaj korektor, jer stvarno vredi. Jedan od najboljih koje sam probala.
Da li ste probale ovaj korektor, utisci? Kakve korektore inače koristite?
Hvala na pažnji! :)

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...