четвртак, 2. април 2015.

Balea Teint Perfection - matirajuća krema za lice

Kako vodim blog Anin Avon Kutak, rešila sam da neke postove koji nisu fokusirani isključivo na Avon prebacim ovde, na moj novi blog. Mislim da će tako neki postovi dopreti i do čitaoca koji nisu zainteresovani za Avon i nadam se da će vam se dopasti. Post je objavljen 30.10. i možete ga pogledati ovde.

 
Ova krema, koju neki koriste kao bazu, je vrlo popularna, i baca u senku poznat Garnier prajmer. Ja Garnier nisam probala, a ovo je moj prvi proizvod ovog tipa, pa ih ne mogu nažalost uporediti. Ono što čini ovaj proizvod tako popularnim su kvalitet, pristupačnost, odlično pakovanje, cena, sjajna iskustva korisnica...
Postoji i prava matirajuća kremica u okviru ove kolekcije, ali ja je nisam probala.
Kao što ste videle u ovom postu, mene je na korišćenje ovog proizvoda navela draga Milena sa bloga Mazalice, kada je objavila ovaj post
 
 
 
Moram priznati da na prvo korišćenje je pravi efekat izostao, a mislim da je t zato što nisam koristila dovoljnu količinu proizvoda. Po rečima proizvođača, reč je o lagana krema koja bi trebalo da smanji sjaj kože, umanji pore, zagladi fine linije i bore i tako ujednači ten, i sve to u nekoliko sekundi. Namenjena je svim tipovima kože, a zbog smanjenja sjaja, rekla bih da je idealna za masnu i mešovitu kožu. 
Kao što znate moja koža je normalna, i ide ka suvoj, tako da generalno sjaj nije moj problem.
Moj problem su proširene pore ispod očiju, kao i bore smejalice. U početku sam samo na ovim delovima, i mislim da se tu vidi i najveći efekat ove kremice, prajmera, kako god. 
 
Kada se kremica nanese, stvara se taj neki gladak osećaj i pore su stvarno vidno smanjenje. Kada sam videla taj efekat, i osetila, prosto nisam mogla da verujem. Iskreno, do sada ništa nije smanjivalo moje pore, bar ne tako dugo. Određene maske i pilinzi su mi pomagali samo trenutno. Kod ove kremice štos je da se efekat vidi odmah i da traje celog dana. Redovnim korišćenjem, mesecima, skoro svakog dana, čini mi se da su moje pore nekako smanjenje dugoročno, što je još jedno veliko iznenađenje koje nisam očekivala.
Što se tiče bora smejalica, efekat jeste primetan, ali ne tako intezivan, i dalje se vide. Mislim da na ovaj način ni ne mogu da se smanje, ali koža je svakako zaglađenija i lepša.
 
 
Nakon listanja nekih blogova, shvatila sam da blogokoleginice koriste ovu kremicu kao bazu za puder, ili bb, cc, tonirane kremice... Nakon toga odlučila sam se da je i ja isprobam kao bazu. Sjajna je i na ovaj način, jer drži puder, podlogu, toniranu kremu... dugo, kao da je netaknuto. I rumenilo stoji, ne mrda! Nekada, kada je leto moja koža zna da sija na čelu, nosu i bradi, a sa ovom kremicom toga nema. Zato sam i rekla da mislim da bi sjajna bila za one sa mešovitom i masnom kožom. Neverovatno da jedna ovako mala stvar čini takva čuda! :D
Znači možete je koristiti na više načina, ja svakako uvek obavezno nanesem na bradu, ispod očiju i na nos, ali često i na celo lice. U oba slučaja, efekat je sjajan! Uvek nanosim pre toga običnu dnevnu kremu. Onda ide i puder, tonirana krema preko, a na te kritične delove i puder u kamenu.

Kutiju sam davno bacila, pa sam bila slobdna da iskoristim Mileninu sličicu da bi vam prikazala sastojke.


Pakovanje je preslatko. Prosto mami da ga kupite (eto dobrog marketinga, što se pakovanja tiče!). Pri tom je vrlo praktično, odlično za istiskivanje, i nema šanse da izađe više proizvoda od onoga što vam treba. Tubica ima 30ml, a meni traje mesecima, tako da je vrlo isplativo nabaviti ovu kremicu. Tubica se nalazi u kartonskoj kutiji, što je veliki plus.Struktura ove kremice je nekakao glatka, vazdušasta. Boja je svetlo roze. Miris ne postoji, jednostavno se ništa ne oseća. Potrebna je vrlo mala količina kremice, i lako se razmazuje, prosto nestaje pod prstima i oseća se taj vazdušasti deo.
Na slikama ispod vidite teksturu kremica, kao i kako izgleda kada se nanese, znači, ne vidi se. Ne znam da li vidite samo kako je nekako matirala ruku, kao podloga za dalju šminku.
  
Cena je 579din za 30ml, a kako traje baš dugo, vredna je investicija. Možete je isključivo nabaviti u Dm Drogerijama.
Da li ste isprobali ovu kremicu i kako vam se čini?
 
Hvala na pažnji! :)

Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...