недеља, 18. октобар 2015.

Čaj u pet #5

Dobrodošli!
Ako ste propustili predhodni Čaj u pet, kliknite ovde. Mnogo mi je drago da je ova moja ideja zaživela i da su ovi postovi među najčitanijima na blogu. :) Nadam se da ćete pogledati i moj predhodni post o Too faced bronzeru - klik ovde.

Da li uživate u ovom sunčanom danu? Napolju je hladno, ali opet sunčano, tako da svakako treba iskoristiti ovakvo vreme, jer nas čeka kiša u narednom periodu.
Danas ću vam preporučiti jednu divnu seriju. Serija se zove Andrija i Anđelka i emtiuje se svakog radnog dana na Tv Prva od 21:25h. Takođe vikendom možete od 20h pogledati reprize. Serija traje oko 30min i u formi je kratkih skečeva. Vrlo je duhovita, vesela, osvežavajuća i inovativna. Dosta mi je iskreno humora baziranog na politici i estradi. Ovo je nova forma koja prati svakodnevna dešavanja u životima ovog para i na izuzetno duhovit način prikazuje odnos muškarca i žene u savremenom dobu. Svima preporučujem da pogledaju ovu seriju, imate je i na sajtu Tv Prva sa zakašnjenjem od čini mi se, dva dana. Glavne uloge u seriji tumače Andrija Milošević i Anđelka Prpić. Nisam očekivala ovoliko od ovo dvoje glumaca, ali stvarno su fantastični! Pravo osveženje na našoj televiziji.


Preporučila bih vam i jednu emisiju, ovoga puta duhovitost bazirana na svakodnevni društvenim i političkim temama, a to je emisija 24 minuta sa Zoranom Kesićem. Na vrlo duhovit i originalan način tumači svakodnevna dešavanja u našem društvu. Mislim da ni jedna emisija ovog tipa nije ni prineti 24 minuta. Naravno ukoliko vam nije opterećujuće da gledate političke teme. Takođe za ovakvu emisiju potreban je poseban smisao za humor jer emisija nije napravljena za široke narodne mase. Ova emisija ide subotom od 21h na B92, a možete gledati i reprizu nedeljom, kao i pratiti ih na njihovom You Tube kanalu, sa zakašnjenjem od par dana.




Malopre sam videla na Instagramu da je iz štampe izašla knjiga naše poznate fashion blogerke Zorane Jovanović.  Knjiga govori o njenom životu i skup je saveta za neke segmente života jedne devojke. Govori o modi, ljubavi, blogovanju... Rekla bih da je ovo knjiga za mlade devojke, ali svakako je fenomenalno što jedna blogerka iz Srbije ima mogućnost da izda knjigu. Ja sam kao blogerka vrlo ponosna i srećna i želim joj puno uspeha u ovom projektu. Mnogi ne podržavaju njen rad, ali smatram da je to samo odraz ljubomore, jer je uspela ono što mnogi nisu. Mislim da knjiga još nije u prodaji, već će se naći na Sajmu knjiga u Beogradu. Koliko sam čula Zorana će na sajmu i potpisivati knjigu, a knjiga je izašla u izdanju Vulkan izdavaštva.


Inače, kad smo već kod sajma knjiga, 60 sajam knjiga u Beogradu održava se na sajmu od 25.10. do 01.11.Preporučujem da svratite jer vas čekaju brojni popusti i isplanirate svoju kupovinu. Može se naći mnogo vrednih knjiga, enciklopedija i klasika, po povoljnim cenama, tako da pametno kupujte. Bestseleri će nakon čitanja samo skupljati prašinu, a neke knjige su vredne i prenosiće se kroz generacije. Ako vas zanima šta sam čitala letos na moru, a to možda bude i neka preporuka za kupovinu na sajmu klinite ovde.
 Izvor
Neki od vas su me pitali da li idem na sajam kozmetike. Ne idem ove godine. Mislim da je sajam više prilagođen za salone i frizere, ulaznica od 350din je nepotrebna, a i trenutno mi ništa specijalno ne treba ni od šminke ni od kozmetike. Mislim da ću van sajma bolje proći, ovako samo mogu da kupim nešto što mi ne treba. I kod kozmetike važi, pametno kupujte! Uskoro putujem i u inostranstvo, pa štedim za tu priliku. :)

Uskoro na mom blogu možete čitati neke recenzije, tagove, razne preporuke, saradnje, jesenje ideje...svašta sam vam spremila, nadam se da će vam se dopasti. :)

Ako vam se dopada moj blog sa desne strane imate dugme preko koga možete zapratiti moj blog, preko GFC-a. 
Takođe nadam se da ćete me pratiti i na drugim društvenim mrežama, a na instragamu moj nick je anin_avon_kutak. :)
Da li pratite Kesića i Andriju i Anđelku?
Idete li na sajam knjiga? 
Hvala na pažnji!
 

8 коментара:

  1. Čula sam da je serija jako interesantna, ali do sada je nisam gledala. Nemam mnogo vremena u poslednje vreme, ali sigurno ću pogledati propušteno na sajtu. :) Što se Sajma knjiga tiče, odlazak tamo je jedinstven dan u godini, bar za mene. Obavezno kupujem Zoraninu knjigu, verujem da je odlična, ali na spisku je i nešto drugačije štivo. :)

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam čula sve preporuke za seriju a nikako da bacim pogled :) Jedva čekam Sajam knjiga, ne propuštam ga godinama unazad :)

    ОдговориИзбриши
  3. Jao ja pratim seriju zajedno sa dečkom, odlična je :D .
    Možeš da dodaš za one koji neznaju da može da se gleda i online pa ko kad hoće i ima vremena može da gleda :) .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Napisala sam da moze da se pogleda i na sajtu Tv Prva samo ne izbace odmah, cini mi se. :)

      Избриши
  4. A&A pratim u prolazu, ali vidim da su sjajni! Na sajam ne idem, ali ću popuste iskoristiti za on line kupovinu! ;-)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...