четвртак, 29. октобар 2015.

Čaj u pet #6 + new in*

Dobrodošli. :)
Ako ste propustili predhodni čaj u pet klik ovde. Znam da ne idem po rasporedu kako treba, svakog petka u 17h, ali u tome i jeste sva čar blogovanja, sloboda, da pišem kad hoću, šta hoću. :)
Želim da vas obavestim da sledeće nedelje putujem u Nemačku, tako da možete da očekujete više postova vezano za moje putovanje i moj boravak tamo. Planiram da maksimalno iskoristim sve i uživam što više mogu. Biće i na instagramu raznih sličica, pa me pratite i tamo.

I am going to Germany next week, and you will see few posts about my vacation there.



Moja drugarica Andrija sa bloga Kapege ima novi divni fotoaparat, pa sam ga malo isprobavala dok smo uživale u Monument-u. Idite kod Andrijane na blog jer je ona stvarno majstor fotografije! Najavila bih ovim putem i neke novine koje ćete čitati u narednom periodu, a i blog Kapege je uključen u to!

Visit blog od my friend Kapege. She is great lifestyle bloger!



Ispostavilo se i da sam kod Andrijane na blogu osvojila poklončić! Nemojte misliti da je nešto namešteno, prosto imala sam sreće. Uglavnom, znam i po svojim nagradnim igrama, pola ljudi koji se prijave za nagrađivanje su blogeri, jer mi međusobno pratimo jedni druge, tako da je velika šansa da baš neki bloger i dobije nagradu. Andrijana je ovo nagrađivanje organizovala sa Poklon čošetom. Ofingeri za nakit i ešarpe su fenomenalni, zgodni za poklon i preslatki. Pored ofingera tu su se našli i još neki pokloni.

I got this present in giveaway and I realy love it.


Ovo kao list je kupka za kadu, a ova roze ružica je piling-sapun. Javljam vam utiske. :)


Iskoristiću ovaj post i da vam prikažem moju nedavnu dm kupovinu. Kao što znate, nisam poslednjih meseci preterano kupovala, pa nema smisla da pravim zaseban post, a opet znam da vas zanima šta sam kupila.
This is my mini dm-drogerie haul.
 


Ovo je novi Balea dezodorans, bez aluminijuma, mama ga je kupila, meni se dopao, pa sam ga uzela i za sebe. Super miriše i poprilično dobro radi svoj posao, s obzirom da nema aluminijum u sebi.


Loreal Elseve total repair 5 prskalica je odlična! Ranije sam je koristila i bila zadovoljna, pa sam je zato i uzela, jeftinija je od Glissovih prskalica, a stvarno odlična. Stalno koristim ove prskalice, a poprilično mi dugo traju, tako da mi je važno da prskalica bude dobra.

Alverde sensitiv noćnu kremu prvi put koristim i videćemo kako će se pokazati. Htela sam da uzmem neku Alverde ili Balea noćnu kremu, a izbor je baš veliki pa sam se jedva odlučila.



Vidimo se uskoro u novim postovima. :)
See you soon! :)


9 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...