среда, 12. април 2017.

Golden Rose set za obrve*

Zdravo svima, dobrodošli na moj blog. :)
Danas za vas recenziram novitet u Golden Rose Srbija ponudi, a to je Eyebrow Styling Kit u nijansi 02. Ash (čini mi se da su dve kombinacije boja u ponudi).
U ponudi se nalaze 2 senke, svetlija i tamnija koje imaju po 2.5 g , vosak u boji od 1.7g, mini pinceta i četkica. Pakovanje je plastično i upakovano je u kartonsku kutiju. Meni se to baš dopada, jer je onda praktično paletu poneti sa sobom u tašni ili na put, a mislim da je paleta tako i zamišljena. Ja ću kutiju sačuvati, jer će mi sigurno zatrebati.



Pinceta jeste mala, ali je vrlo precizna i dobra. Naravno, takvu pincetu bih nosila samo na put, ili u tašni, jer nema potrebe da se na dnevnoj bazi mučimo sa malom pincetom.

Četkica ima dve strane. Jedna strana je češljić za obrve, a sa druge strane četkica kojom se nanosi proizvod. I jedna i druga strana su neprecizne, jer je drška jako mala i nekako je teško raditi sa njom. Češljić može da posluži baš kada zatreba. 


Po uputstvu bi trebalo da se nanse prvo vosak, pa senka. Ja sam probala i tako i obrnuto i vrlo sam zadovoljna. Naravno, koristila sam i same senke, bez voska.


Ova paleta kao da je za mene pravljena! Idealno mi odgovaraju boje, svetlija za prvi deo obrve, a tamnija za drugi deo. Baš sam zadovoljna nijansama. Vosak je tamniji, kao ova druga tamnija nijansa. 
Generalno sam zadovoljna svojim obrvama, na dnevnom nivou koristim uglavnom samo maskaru za obrve, i više volim senke i od olovki. Ova paleta daje mojim obrvama prirodan izgled i popuni ih taman kako treba. Uz vosak izgledaju izraženije, pa je tako koristim uglavom uveče.


Preporučujem ovu paletu svima koji vole prirodan izgled obrva i žele efekat brzo, jer zaista nije potrebno dugo sređivati obrve uz ovaj set. Priznajem da nisam puno očekivala od palete, tako da me je baš oduševila. Koristim je baš dosta od kada sam je dobila, bukvalno svakog dana.
Jedan od sponzora Serbian Bloggers Day drugog okupljanja bio je i Golden Rose od koga smo dobile nekoliko novih proizvoda. (ako vas zanima kako smo se provele na ovom okupljanju i ko je sve bio prisutan, pogledajte moje utiske ovde).


Senke se minimalno truse i pigmentovane su onako kako ja volim. I vosak i senke su dugotrajni, ne mrdaju dok ih ne skinem sa sredstom za skidanje šminke. 


Cenu ove palete ne znam, jer će je Golden Rose tek plasirati na naše tržište, pa čim saznam javljam.

Hvala na pažnji! :)

*Ovaj proizvod sam dobila na poklon od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

4 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...