субота, 29. април 2017.

Potrošeni proizvodi br. 9*

Zdravo drugari. :)
Vreme je za nove potrošene proizvode, više od 3. meseca je prošlo od predhodnih. Nadam se da ćete uživati. Pišite mi ako ste nešto od ovoga probali kakvi su vaši utisci.

Bravo Sensitiv i Fresh vanila i badem tečni sapuni su kupljeni u Aman prodavnici, jeftini su, kremasti i ne isušuju ruke. Preporuka od mene.



 Mary has a gun prirodni sapuni su najbolji prirodni sapuni koje sam ikada probala! Ostao mi je samo još jedan koji ću uskoro isprobati. Oduševljena sam! Detaljnu recenziju pogledajte ovde.



 Nisam neki ljubitelj Fa dezodoransa, nekako mi ne odgovaraju, ne štite kako treba, a i nisu neki lepi mirisi, bar od onih koje sam ja probala. Tako je bilo i sa ovim Dry Protect. 

S druge strane, Fa gelove obožavam, kremasti su, fino mirišu, veliki je izbor i povoljni su. Ovaj Coconut Milk sam hvalila i ranije i ima sve moje preporuke.

Volim Essence lakove za nokte, svi koje sam do sada probala su odlični. Ove srebrne šljokice su sjajne, baš sam ih često koristila, ali su se na kraju malo stegle i nisam mogla da ih omekšam.


Cafune luksuzna krema grašak je odlična! Detaljnu recenziju pogledajte ovde. Ova kremica se našla i u mojim zimskim favoritima klik.

Balea wellnes ampule 7 dana sam dobila na Serbian bloggers day druženju i vrlo su mi se dopale. Dopada mi se koncept sa 3 različite vrste ampula i to korišćenje 7 dana za redom, kao određen tretman. Pisaću vam uskoro recenziju ovog proizvoda.

Bioderma Hydrabio losion za lice spf 30 je definitivno moj favorit. Hidratacija je ozbiljna sa ovim proizvodom i ja sam ga koristila kao dnevnu kremu. Jeste na skupljoj strani, ali mi je baš prijao. Super je i kao podloga za šminku. Pisala sam o ovom losionu u postu o zimskoj negi lica ovde.

Babuška Agafja dnevna krema za lice za normalnu kožu mi se dopala, prijala mi je, lepo hidrirala lice i super se ponašala ispod šminke. Piše da ima zaštitni faktor, ali ne piše koliki. Inače u pitanju je Ruski brend, a kremicu sam kupila u Crnoj Gori. Ima je i kod nas, ali po nekim apotekama i online, a u CG je u ponudi u drogerijama. Kremica je jeftina, a još sam je ja kupila na akciji, kao čisto da isprobam. Kupiću sigurno nešto od ovog brenda još, ako ne ovde onda u CG. 

Balea Aqua serum je fantazija! Pominjala sam ga takođe u postu o zimskog negi lica. Znam da ga hvale oni sa masnom i kombinovanom kožom, ali meni sa normalnom, ka suvoj koži lica je baš prijao. Koristila sam ga i ujutru i uveče pre kreme i dugo mi je trajalo pakovanje. Videla sam da je poskupeo malo, pa čekam neku akciju da ga kupim.



Serical crema al latte pakovanje sam dugo trošila i prijalo mi je. Nije to sad ne znam kakva nega, ali za taj novac (350 din za 1l) je i te kako dobro. Lepo omekša kosu, zagladi, fino miriše... Moja frizerka ga koristi, pa sam odlučila da i ja kupim jedno pakovanje, a inače sam ga koristila, ali davno.

Balea Vanila maska za kosu je odlična maska za kombinovanje sa kokosovim ulje i tako mi se odlično pokazala. Lepo hidrira kosu. Ne razumem se previše u sastojke, ali bih rekla da je ovo pakovanje hidrantno, kao i latte, pa bi trebalo malo duže da se drži na kosi. Dopadaju mi se i šampon i balzam iz ove linije. Imate moju preporuku generalno za Balea proizvode za kosu.


Muller puder za bebe sam kupila na putovanju jer mi je bi potreban i nisam zadovoljna. U svrhu suvog pranja kose nekako je previše suv, dosta isuši teme i imam utisak celu kosu.

Balea šampon za dubinsko pranje je otkriće za mene i moj zimski favorit. Zaista dubinski opere kosu i napravi razliku. Kupovaću ga stalno od sada. Koristila sam ga jednom u tri pranja otrpilike, a perem kosu na 3 do 4 dana.

Oriflame narandža šampon za kosu za volumen je iznenađenje jer nisam očekivala ništa od njega, a zaista je odličan šampon. Radi svoj posao, opere, ne isušuje, da lep volumen, lepo peni i fino miriše.


Ebelin tupferi su moj životni favorit, kao što znate. Po meni ovo su najbolji tupferi na našem tržištu.

Bic Soleil brijači su oni koje koristim godinama i svima preporučujem.

Herbateria deo stik fresh je odličan prirodni dezodorans. Kako sam ga koristila sve je bolji efekat imao, valjda dok se moje telo naviklo. Najviše sam ga koristila kod kuće i ovako kod nekih dnevnih aktivnosti. Kada sam išla na trening ili npr. kada sam znala da ću dugo biti van kuće odlučivala sam se za neke jače dezodoranse. Recenziju pogledajte ovde.


Potrošena dva pakovanja govore da sam zadovoljna sa Kozmetika Iva anticelulit kremom. Ova krema zaista nešto radi i utiče na smanjenje celulita, uz njihov sapun protiv celulita. Pisala sam o njoj recenziju ovde.

Još jedan veliki favorit potrošen Mandala puter za telo!



Došli smo do kraja ove ture potrošenih bočica. :)

Da li skupljate čepove za akciju čep za hendikep? Ako ne, krenite već danas, nama je lako, a nekom znači puno.


Hvala na čitanju!

6 коментара:

  1. Svaka ti cast na ovoliko proizvoda :D za maske za kosu se slazemo, stvarno su povoljne a odlicne :) <3 takodje ovaj Balea sampon je i za mene otkrice :D mnogo dobro ocisti kosu :) odlican post <3

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uvek sačekam da se malo više nakupi. :D
      Slažem se sa tobom, a inače Balea mi je baš favorit, kao brend. :)
      Hvala ti na komentaru i lepim rečima :)

      Избриши
  2. I ja volim Ebelin tupfere (male i velike), kao i Soleil brijace. Kristina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...