петак, 21. април 2017.

Revlon rumenilo 003 Mauvelous remauvequable*

Ćao društvo!

Po prvi put sam imala prilike da probam neki od Revlon make up proizvoda, nakon Serbian Bloggers Day druženja. Ranije sam koristila samo proizvode za kosu i bila vrlo zadovoljna, a sad bih dodala i da je šminka ozbiljno dobra. Zaista sve pohvale na kvalitet proizvoda. Dobila sam rumenilo, paletu senki, puder i arganovo ulje za kosu.



 Rumenilo ima 5g i upakovano je u klasično čvrsto pakovanje. Uz rumenilo dobijate četkicu, koju sam ja odmah izbacila, jer samo smeta i generalno ne koristim ovakve četkice. Na poklopcu se nalazi i mini praktično ogledalo. Rumenilo nema neki miris, jedva je primetan.



Boja je mat, ali na prelamanju svetlosti se vide neke sitne čestice, koje daju svežinu licu. Boja je nešto između roze i breskvaste, po meni idealana za svaki dan. Rumenilo se ne trusi, uopšte, i nije preterano pigmentovano. Volim takva rumenila, jer sa njima ne može da se pretera već se boja postepeno nadograđuje. Lepo se nanosi.
Daje baš lepu svežinu licu i mislim da pristaje uz svaki ten. Trajnost je fantastična i definitivno je to ono što me je kupilo. Kada nanesem rumenilo ono ne mrda dok ga ne skinem! Mislim da je ovo jedno od najkvalitetnijih, ako ne i najkvalitetnije rumenilo koje posedujem, a inače sam ljubitelj rumenila i mislim da su ona osnova šminkanja.




Cena rumenila je 1400 dinara, što je korektno. Jeste cena viša od većine drogerijskih rumenila, ali mislim da dobijate mnogo kvalitetniji proizvod, koji će vam svakako dugo trajati.





Hvala na čitanju! :)

*Ovaj proizvod sam dobila na poklon od proizvođača, ali to nije uticalo na moje objektivno mišljenje.

6 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...