недеља, 22. новембар 2015.

Čaj u pet #8




Zdravo drugari.
Kako ste? Danas je prvi put pao sneg u Beogradu, i posle mnogo sunčanih dana, priroda nam ipak pokazuje da je zima blizu. Volite li vi sneg?


Ja nisam neki ljubitel snega, ali šta je tu je, ne kukam kad je zima. U Beogradu zima i nije toliko izražena, pa snega zimi i nemamo u velikim količinama. Po meni je to bezeze, jer sećam se kada sam bila mala da je bilo bar par nedelja onako gomila snega, da možemo da se sankamo po ceo dan. Ne sećam se kada sam poslednji put videla u gradu toliko snega, koji je tu danima.
Bezveze je kada nema toliko snega, i ako ne volim sneg, jer onda se pravi bljuzgavica i nekako grad postane ružan.

Na planinama je već druga stvar, sneg tada dobija neku posebnu draž. :)
Ono što kod zime volim su praznici, sveće, mirisi, cimet, lampice, jelka, kuvano vino i rasprodaje. Ima nešto lepo u praznicima što nas čini srećnim i nekako se osećamo kao deca. Ali o praznicima neki drugi put, još je rano. :)




Želim da vam kažem da pripremam za vas neke jesenje favorite, omiljene lakove za nokte i karmine, jer ste na to navikli, i na mom drugom blogu Anin Avon kutak sam uvek pravila ovakve postove. Rešila sam da krenem i sa postovima kao što su: Dan sa mnom u slikama, Mesec u slikama....

Tu je i par recenzija, još jedan travel post, a naravno u Decembru dolaze oni praznični postovi i mnoštvo novih tema. 

Inače, mami je bio pre 2 nedelje rođendan, pa sam želela da ubacim u ovaj post nešto od kozmetike što je dobila, eto, kao neki mini new in.




Već sam objavila na fb stranici, ali evo i ovde - pozivam sve kompanije i pojedince koji nešto izrađuju (ne mora da bude kozmetika), da mi se jave na fb stranici ili na email aninkutakbg@gmail.com ako žele da ustupe neke svoje proizvode za novogodišnje nagradjivanje na blogu. 
Možete mi i vi kao čitaoci predložiti neke pojedince koji prave nešto, kao što je npr. nakit, a voljni su da saradjuju.
Promenila sam i ime na Instagramu - ana_beleske. Ako želite možete me zapratiti, biće mi drago. :)

Hvala na pažnji! :)

6 коментара:

  1. Obožavam tvoje #Čaj u 5 blogove,odlično!

    www.mdiaryonline.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Zdravo Ana, moram da pohvalim tvoju kolumnu (jer ok to tako zvati ja moju mesčnu kolumnu zovem kolumna) uvek ima svašta fino da se pročita, jako jako mi se sviđa :)

    ОдговориИзбриши
  3. Blago vama, kod nas u Nisu jos uvek nije pala nijedna pahulja, a bas bih volela jer volim zimu :) Volim tu atmosferu, hladan vazduh pa udjes u topao dom, puni kafici, topla cokolada, kape, salovi..Bas je lep post. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ovde nije bilo bas pravog snega, od mog posta samo susnezica.
      I ja, lepo je naci u svim stvarima nesto dobro.
      Hvala ti. Pozdrav

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...