петак, 25. децембар 2015.

Blogmas #18 - Potrošeni proizvodi br. 4

Dobrodošli na moj blog.

U toku je nagradna igra klik, pa ako se niste prijavili, pozivam vas da se prijavite. Delim jedan Farmasi paketić.
Danas vam pišem jedan post o potrošenim proizvodima u predhodnom periodu. Ovakav post nisam pisala čak 3 meseca! O potrošenim Avon proizvodima pišem na Anin Avon kutak, a poslednji takav post možete pogledati ovde.

Ako vas zanima šta sam trošila u poslednjih par meseci, da pročitate neke mini recenzije proizvoda koje sam koristila, nastavite da čitate ovaj post. :)
 Naravno čepovi se čuvaju za akciju Čep za hendikep!

Kosa

Schauma prskalica sa mirisom kokosa me nije oduševila. Divno miriše, ali ne neguje kosu, ne raščešljava je baš najbolje, a i mora dosta da se mućka kako bi tečnost lepo izlazila kroz prskalicu. Kada sam došla do pola morala sam da dodajem vodu kako bih razblažila proizvod. Problem je što meni jedna ovakva prskalica traje bar 4 meseca, a to je dug period da nanosim na kosu nešto što ne deluje. Cena je ispod 300 din, jeftinije su od Gliss prskalica.

Balea regenerator mango i aloja je odlična regenerator! Kupila sam ga na preporuku drugih blogerki i oduševila se. Miris je takođe odličan. Ima ređu teksturu, pa sam mislila da mi neće odgovarati, a ispostavilo se da je stvarno dobar. Lepo omekša i raščešlja kosu. Sigurno ću ga kupiti opet. Cena je ispod 200din.

Kosili baby puder mi ne odgovara zbog mirisa. Sećam se da sam kao mala koristila Kosili proizvode, ali se ne sećam da je miris bio ovako neprijatan. Možda su menjali miris? Ja pudere za bebe koristim kao suve šampone za kosu, i ovaj je sasvim okej, ali miris mi je baš neprijatan i neću ga kupiti opet. Cena je ispod 200din.




 Telo

Palmolive mediterranean moments kremasti gel za tuširanje je odličan! Dopada mi se i miris, tekstura, a i osećaj koji imam sa njim dok se tuširam. Ne neguje kožu, što ja ni ne očekujem od gela za tuširanje, ali je ne isušuje. Nisam dugo kupovala Palmolive gelove, ali sada ću kupiti uskoro još neki, sigurna sam. Ja gelove kupujem na akcijama, tako da sam ga platila sigurno oko 150 din ili manje.


Ziaja pomorandža buter gel za tuširanje mi se takođe dopada. Miris je bozanstven, kao i tekstura, imate utisak da se kupate ceđenom pomorandžom! Ako uzmemo u obzir da sam na akciji 500ml platila 170din, ovo je fantastičan gel!

Dove gel za tuširanje nar je mama dobila za rođendan i taman smo tad potrošili ovaj Ziaja gel, pa smo se bacili na korišćenje Dove gela. Odlična je teksutra, neguje kožu i stvarno je kvalitetan gel. Miris je okej, nisam preoduševljena, ali nije ni da mi se ne dopada.



Lice
Balea tonik sa osetljivu kožu je sasvim dobar, pisala sam i recenziju o njemu klik ovde. Jedna čitateljka mi je tada rekla da joj tonik peni, na šta sam se ja začudila, a ispostavilo se na kraju, kada ga je malo ostalo da je i moj počeo da peni. To mi se ne dopada, jer ispada da ima sapun u sebi. Ovako za negu se odlično pokazao, tako da imam podeljeno mišljenje trenutno o njemu. Cena je ispod 200din.

Balea mleko za skidanje šminke se redovno nalazi u mojim potrošenim proizvodima. Stvarno je odlično, a vrlo je pristupačno, ispod 200din.

Balea univerzalna kremica 50s ima preslatko pakovanje, zato sam je i kupila, kao i još dve varijante. Ova miriše na trešnju, koristila sam je najviše za ruke, nekad i za lice, na putovanjima. S obzirom da je univerzalna, odlična je, stvara neki kao film na koži i odlično neguje. 30 ml sam platila 119din. Ako je gledamo kao kremu za lice, to je jeftino, ali kao krema za ruke ispade malo skuplja. Svakako pakovanje je preslatko i čuvaću ga.


Šminka

 Balea tonirana krema 6u1 mi nije odgovarala i jedva sam čekala da je potrošim. Prekrivenost je nikakva, a boja je previše narandžasta. Kada se nanese malo više proizvoda, krene da se nekako peruta,  može da napravi i fleke. Ne znam tačnu cenu, moja je kupljena u Beču i mislim da joj je tamo cena ispod 3e.

Aura correct me korektor mi je baš odgovarao, pa sam pisala i recenziju o njemu klik ovde.  Kada je ostalo malo proizvoda, nekako se sasušio i krenuo da se uvlači u borice, ali do tada je sve bilo okej. Koristila sam ga redovno, godinu dana, tako da dugo traje, a stvarno je povoljan, ispod 400dinara, isplati se. Moja nijansa je 301.

Too faced better than sex maskara je jedna od najboljih maskari koju sam ikada probala! Daje sjajan volumen, četkica je fantastična, a ovo mini pakovanje od 4,5 ml je meni trajalo 5 meseci. Jedino što se leti malo razmaziva u uglovima očiju, kad je baš vruće, ali videla sam da su skoro izbacili i vodootpornu varijantu. Moj savet je da je kupujete u nekim setovima, ovako u manjem izdanju, tako se više isplati. Mislim da je puna cena velike oko 3700din.

Alverde baza za senku je odlična i trajala mi je i više godinu i po dana jer je pakovanje veliko - 15ml. Taman sam je potrošila u mesecu kada joj ističe rok. Cena je smešna, oko 200din, a stvarno je super baza za svakodnevno šminkanje. I za nju sam pisala recenziju, pa kliknite ovde, ako vas zanima.




Razno

Cotonet tupfere sam kupila u Idea online prodavnici i tada sam prvi put i čula za njih. Kupila sam ih jer je pakovanje od 120 komada koštalo 80din, stvarno povoljno. Ne raspadaju se, i za skidanje laka i za tonik su super, ali su malo grublji, tako da za skidanje šminke nisu baš najbolji.

Fresh maramice sa mirisom kamilice su sjajne, takođe sam ih kupila u Idei i super su kvaliteta, a cena je 30din. Miris božanstven.

Sapun Maksim iz sapunske radionice Terazije sam recenzirala ovde. Odličan je za masažu regija sa celulitom.

Sapun Hilandar radionice sapuna Gameno Beograd je takođe potrošen, odličan je, vrlo hirantan i kvalitetno urađen. Recenziju pogledajte ovde.


Vademecum natural white pasta za zube je moja omiljena, pa sam je sačuvala da vam je uslikam i preporučim.

Freeman maska sa goji berry bobicama maska bi trebalo da hidrira kožu, ali meni je malo isušuje. Mislim da je pogodnije za nekog sa masnom kožom. Kupila sam je letos u CG - moja kupovina u CG.

Elegant lak zlatne šljokice je kupljen kod Kineza, za 100din ili tako nešto. Super je bio, ali se odjednom razgradio i postao ovako narandžast. Verovatno jer ga dugo imam.





Hvala na pažnji! :)


2 коментара:

  1. Better than sex maskaru želim jako, jako! Sretan Božić i nadam se da je među poklonima bilo nečeg lijepog od kozmetike :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imaš baš praznične Sephora setove, koji uključuju i maskaru. :)
      Srećan Božić tebi, a ja sam iz Srbije, mi slavimo tek za dve nedelje. Kod nas nije praksa da poklanjamo za Božić, več za Novu godinu. :)
      Pozdrav!

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...