среда, 9. децембар 2015.

Blogmas #3 09.12.2015. - Sapunska radionica Terazije, piling sapun Maksim*

Dobrodošli u još jedan blogmas post.
Pre više od mesec dana ste imali prilike da vidite da sam dobila neke sapune od Radionice sapuna "Beograd", o njima sam pisala ovde. Tom prilikom sam dobila i dva sapuna koje izrađuje Sapunska radionica "Terazije".
Jedan je bio ovaj piling sapun, a drugi cimet sapun.
Odmah sam se bacila na testiranje ovog piling sapuna, i sada posle mesec dana svakodnevnog koriščenja donosim vam svoje utiske.

Ovaj sapun ima 95g, a ja ga svakodnevnim korišćenjem na područiju tela zahvaćenog celulitom (butine i stomak) koristim svakog dana i još ga nisam potorošila. Sapun je upakovan u zaštitnu kesicu i dobijate papirić sa listom saastojaka uz njega. Lep detalj je ovaj kao pečat na sapunu, na kome piše da je ručno urađen.



Sastojci: Saponifikovana ulja - palmino ulje, maslinovo ulje, kokosovo ulje i ricinusovo ulje, mak (celo zrno) i mirisno ulje Dove.
Miris je neutralan, a najviše se oseća kokos.


I ranije sam koristila slične sapune u svrhu pilingovanja kože zahvaćene celulitoma i odgovara mi ovakav način tretmana. Kožu nakvasim prvo i zatim je kružnim pokretima pilingujem. Sitne mrvice maka su izuzetno jake, pa u početku ovaj sapun može da irititra vašu kožu. Ja sam navikla, pa mi ne smeta. Lepo peni, ali ne omekšava i ne razlaže se brzo.
Koža je već posle prvog tretiranja izuzetno mekana i elastična. Redovnim korišćenjem, uz vežbe, korigovanje ishrane i sl., možete uticati na smanjenje celulita. Ja ga koristim u kombinaciji sa kremom za celulit i vrlo sam zadovoljna, vidi se razlika i moja koža je dosta zategnuta i elastična.


Preporučujem ovaj sapun svima koji inače koriste piling sapune, jer je stvarno kvalitetno urađen i dugo će vam trajati. Cena ovog sapuna je 200din i možete ga poručiti preko pmenute stranice ili web shopa-a - klik.



Hvala na čitanju, uskoro ću vam pisati i o ostalim sapunima koje sam dobila.


*Proizvod sam dobila od Sapunske radionice "Terazije", ali to nije imalo uticaja na moju objektivnost.

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...