субота, 12. децембар 2015.

Blogmas #6 - Omiljeni praznični filmovi*

Ako se niste do sada prijavili za nagradnu igru klik ovde, igramo se do 16.12.

Danas izdvajam za vas neke moje preporuke za novogodišnje i božićne filmove, odnosno praznične filmove. Pišite mi u komentarima i neke svoje favorite među prazničnim filmovima, sigurno ima neki koji nisam gledala.
Obožavam ovaj period, samo bih uživala, uz filmove, tople napitke, lampice i ćebence. Inače prehlađena sam, danas je treći dan, pa sam sva nikakva. Jedva čekam da ozdravim, pa da uživam u svim čarima zime, a i imam dosta da učim.

Ako vas zanimaju moji omiljeni praznični filmovi, nastavite da čitate.
Kako je Grinč ukrao Božić

Fenomenalni Jim Carry, vrlo poučna priča, film i za decu i odrasle, svima ga preporučujem. Ja ga par godina nisam gledala sigurno, tako da ću ga taman ove zime pogledati i prisetiti se celog filma.
Ustvari ljubav

Jedan od mojih omiljenih filmova generalno, imam ga na cd-u, gledam ga sigurno par puta godišnje. Zaista prelep, ljubavni i životni film, duhovit, u duhu praznika, porodični, sve u jednom. Plačem svaki put. Više poznatih glumaca i priča koje se nadopunjuju i prepliću.



Sam u kući

Mogu li praznici da prođu bez ovih filmova? U mom slučaju ne mogu, obožavam da ih gledam i nikad mi nije dosadan, ni jedan deo.



Turbo Tata

Lep film, porodični, super je i za decu i za odrasle jer ima poruku i smisao. Gledam ga skoro svake zime, stvarno je divan i opuštajući film.
Koji su vaši omiljeni praznični filmovi?
hvala na pažnji :)

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...